Bilservice

vd-bilservice

 

Dags för oljebyte, service eller kanske annat? Då har du kommit rätt. Här på Däckcenter har vi en ”allmärkesverkstad” med Volvo som specialitet.

Bevara fabriksgarantin oavsett bilmärke

Du behöver inte oroa dig om din bil fortfarande har fabriksgaranti. Garantin gäller även om du servar och reparerar din bil hos oss, då vi alltid utför ett fackmannamässigt arbete enligt tillverkarens instruktioner. Och vi använder reservdelar med minst motsvarande kvalité som biltillverkaren föreskriver.

I enligthet med de nya EU-reglerna har vi tillgång till samma erforderlig information och tekniska utrustning som märkeshandeln. Därför kan du med fördel serva din nya bil hos en MekoPartner då ingen tveksamhet råder huruvida garantin gäller eller inte

Du får 3 års garanti på reservdelar levererade från Mekonomen!

meko

MekoPartner är en kedja av professionella bilverkstäder, och  finns över hela landet. Vi använder den mest avancerade teknologin, och kan därför utföra service och reparationer på alla bilmärken. Vi använder bara original reservdelar eller reservdelar av motsvarande eller högre kvalitet . Du får 3-års garanti på samtliga reservdelar. Det betyder också att vår stämpel i serviceboken är lika mycket värd som märkesverkstadens.

Däckbytartider

Däckbytartider

Läs mer